EN
Fiktív Hétker: családi nap // 3.0

Fiktív Hétker: családi nap // 3.0

Róth Miksa Emlékház

Egyéb

Időpontok

Fiktív Hétker családi nap harmadszor! 

- Április 30. 10:00
- Helyszín: Róth Miksa Emlékház és Gyűjtemény

Témánk: múzeum és kortárs képzőművészet
Vendégünk: Boros Mátyás képzőművész

A családi nap felépítése:
- Mint minden Fiktív Hétkeren, ez alkalommal is egy interaktív felfedezéssel nyitunk: folytatjuk kalandozásunkat Erzsébetvárosban, de ezúttal mélyebben megismerkedünk a Róth Miksa Emlékház és Gyűjteménnyel is.
Tárgyakat keresünk és közösen próbáljuk majd megérteni: mitől műtárgy a műtárgy? Mi lehet egy múzeum szerepe? És mi történetik a tárgyakkal, ha múzeumba kerülnek?

- A közös gondolkodás után pedig egyedi és megismételhetetlen nyomatokat készítünk Boros Mátyás képzőművész segítségével. Játékos formában megismerkedünk a nyomtatás alapvető gesztusával, és a sokszorosítás lehetőségeivel, valamint a dúc fogalmával.
Az elkészült nyomatokat, mindenki tetszés szerint folytathatja, kiegészítheti rajzzal, kollázzsal vagy egyéb beavatkozással. Mindenki hozzon magával sík felülettel rendelkező tárgyakat, amiket nem sajnálnak összefestékezni! 

- Jegyár gyermekeknek és alkotni vágyó szülőknek 1000 Ft/fő, a programban részt venni nem kívánó kísérőknek ingyenes.

- Jegyvásárlás elérhető a helyszínen, vagy online.

A programsorozat további alkalmai: május 28., június 18.

Ha van már bérleted, most megkaphatod a harmadik pecsétet, ha nincs, akkor szerezd be az elsőt! A legügyesebb és legszorgalmasabb kis látogatóink alkotásait júniusban egy kiállítás keretein belül mutatjuk be a nagyközönségnek!

A program szervezői: K11 Művészeti és Kulturális Központ, Róth Miksa Emlékház és Gyűjtemény, Erzsébetváros Önkormányzata

Időpontok

Betöltés...