EN
Művészetterápia workshop // VÁLTOZÁS

Művészetterápia workshop // VÁLTOZÁS

Róth Miksa Emlékház

Egyéb

Időpontok

Újra elindulnak művészetterápia workshopjaink Daróczi Virág vezetésével! 

Szeptember legelején, az ősz első napjain a változás fogalma és megélése kerül a középpontba.

Szeretettel hívunk a Róth Miksa Emlékház és Gyűjteményben tartott változás tematikájú művészetterápia workshopra, ahol egy biztonságos, megtartó közegben alkothatunk. A meleg évszak végén olyan kérdésekre keressük a választ, hogy a nyárból őszbe fordulás hogyan hat ránk? Milyen kérdéseket, nehézségeket vet fel? Milyen változásokkal nézünk szembe egy évszak határán, az ősz küszöbén?

A workshop során az inspiráló környezet rejtett kincseit, tárgyait is felfedezzük, majd az alkotás útján engedjük szabadjára a kezeinket és fantáziánkat, így igazán maradandót alkotunk. Az alkotás öröme már önmagában pozitív hatással bír, s ehhez nem kell sem rajztudás, sem tehetség, csupán csak nyitottság.

Az alkotások után reflektálni fogunk az elkészült művekre.

A workshop egyalkalmas, 2022. szeptember 3-án, szombaton 18:00-tól 20:30-ig tart.

Jegyár: 3000 Ft/fő

--

Kérjük, amennyiben már megvásároltad a jegyedet Daróczi Virág programjára, töltsd ki ezt az űrlapot! - https://forms.gle/RgBCnsrB1noDvRBz6 

(A kitöltött kérdőíveket csak a csoportot vezető művészetterapeuta látja.)

 A szervezéssel kapcsolatban a rothmuzeum@eromuvhaz.hu címen érdeklődj, a program tartalmi részével, kérdéseiddel pedig keresheted közvetlenül a csoportot vezető művészetterapeutát, Virágot is, a daroczi.virag@gmail.com címen!

A workshop nem minősül terápiának.

A program szervezői: Róth Miksa Emlékház és Gyűjtemény, Erzsébetváros Önkormányzata

Időpontok

Betöltés...