EN
Művészetterápia: zárt csoport // SZEPTEMBER

Művészetterápia: zárt csoport // SZEPTEMBER

Róth Miksa Emlékház

Egyéb

Időpontok

Újra! Zárt csoportos művészetterápia indul szeptember 13-án!

  • Négyalkalmas,
  • zárt csoportos művészetterápia,
  • hetente
  • a Róth Miksa Emlékház és Gyűjteményben!

Az alkalmakat vezeti: Daróczi Virág művészetterapeuta

Szeretettel hívunk a Róth Miksa Emlékház és Gyűjteményben tartott 4 alkalmas művészetterápia csoportra, ahol az őszre hangolódunk. Búcsúzunk a nyártól, a színeitől, az illatától, az örömeitől. És mi vár ránk szeptemberben? Például megtehetjük az első lépéseket a belső világunk megismerése felé. Ez a 4 alkalmas zárt művészetterápia csoport erre is jó lehetőséget ad: biztonságos és megtartó közegben, az alkotásokon keresztül közelebb kerülünk önmagunkhoz.

A folyamat során előtérbe kerülnek az inspiráló környezet rejtett kincsei, tárgyai, majd egy-egy téma és imagináció mentén alkotás útján engedjük szabadjára a kezeinket és fantáziánkat, így igazán maradandót alkotunk. Az alkotás során párbeszédbe kerülünk önmagunkkal, felszínre engedjük a szabad asszociációinkat, érzéseinket. Az alkotás öröme már önmagában pozitív hatással bír, s ehhez nem kell sem rajztudás, sem tehetség, csupáncsak nyitottság.

A csoport nem minősül terápiának.

1. alkalom: szeptember 13. (kedd) 18:00-21:00

Az első alkalmat követően minden héten keddenként folytatódik a csoport, összesen 4 alkalommal. A csoportfolyamat miatt a legjobb, ha mindegyik alkalmon részt veszel, így tudod a legtöbbet kivenni a terápiából, így tudsz majd a legjobban gazdagodni.

A további időpontok: szeptember 20., 27. +egy, a csoporttal előre egyeztetett időpont

--

Felhívjuk figyelmedet, hogy a programra kizárólag bérlet váltható! A bérleteket csak online lehet megvásárolni, helyszíni jegyváltásra nincs lehetőség.

A négyalkalmas bérlet ára: 14.990 Ft

Felhívjuk figyelmedet, hogy a művészetterápia zárt csoportos (max. 6 fő), így a szeptember 13-ai alkalomra megalakuló csoport fixen vesz részt az összes alkalmon, a programba becsatlakozni később nem lehet.

Amennyiben megváltottad bérletedet a csoportra, kérlek, töltsd ki az alábbi kérdőívet! A válaszokat kizárólag a csoportot vezető művészetterapeuta látja. -https://forms.gle/C2LARNGyzYLF1M288

A szervezéssel kapcsolatban a rothmuzeum@eromuvhaz.hu címen érdeklődj, a program tartalmi részével, kérdéseiddel pedig keresheted közvetlenül a csoportot vezető művészetterapeutát, Virágot is, a daroczi.virag@gmail.com címen!

A program szervezői: Róth Miksa Emlékház és Gyűjtemény, Erzsébetváros Önkormányzata

--

FRISSÍTÉS 2022.09.01.:

  • Felhívjuk figyelmeteket, hogy egy héttel később, szeptember 13-án indul a zárt csoportos művészetterápia, a meghirdetett időpontban, 18 órakor.
  • A megvásárolt bérletek ekkortól érvényesek, ugyanúgy 4 alkalomra szólnak.
  • A 6-ai, elmaradt alkalom pótlását a csoport a 13-ai időponton közösen egyezteti majd.
  • A program tartalmi, lentebb meghirdetett elemei változatlanok.
  • BÉRLETVÁLTÁS HATÁRIDEJE: SZEPTEMBER 6.

Köszönjük megértéseteket!

 

Időpontok

Betöltés...