EN
Művészetterápia: zárt csoport // útkeresés

Művészetterápia: zárt csoport // útkeresés

Róth Miksa Emlékház

Bérlet

Időpontok

ÚTKERESÉS
Újabb kísérletbe fogunk: tematikus, zárt csoportos művészetterápia indul a Róth Miksa Emlékház és Gyűjteményben!

A programra szeretettel várjuk azokat is, akik korábban már jártak Daróczi Virág valamely csoportjába.

A CSOPORT LEÍRÁSA:
Úton lenni, utat keresni, útra kelni.

Életünk összefonódik az úttal, azzal az úthálózattal, amelyet napról napra, hónapról hónapra saját magunknak alkotunk. Ha éppen megtaláltuk a „helyes” utat, talán attól félünk, hogy hamarosan véget ér, vagy rövidesen új helyzet elé állít minket az élet, új útszakaszhoz kell alkalmazkodnunk.  
Ősszel kicsit mindannyian magunkba fordulunk, és elgondolkodunk azon, hol tartunk, merre megyünk tovább, hová is igyekezünk pontosan?

A csoport négy alkalmán szóba kerül a már megtett út is, de elsősorban a jelen helyzet meghatározására és a jövő körülhatárolására törekedünk, a vágyak megélésére és felszínre hozására. Mesékkel, rajzokkal, képzőművészeti alkotások felfedezésével dolgozunk majd, amelyek segítségével önkifejezésünknek is utat engedünk.

Komfortos, békés közeget kínál mindehhez a múzeum intim közege, Róth Miksa egykori otthonának berendezése és munkáinak kiállítása. A művész maga is nagy útkereső volt, élete során nem egy zsákutcába is jutott, de végül megtalálta a helyét, amely aztán meghatározta egész életét.
Nem csak Róth Miksa karaktere, de az általa készített műalkotások is útkeresőket ábrázolnak: az emeleti kamarakiállítás lovagló szerelmespárja, az összeölelkező nővérek Róth üvegablakán vagy a harcos, ifjú hölgy a Pax mozaikon is fürkésző tekintettel figyeli a jövőt, és kutatja, merre érdemes továbbhaladnia.

Útkeresési kérdések megválaszolásában, még inkább jelenlegi helyzetünk definiálásában, megértésben segít majd Daróczi Virág művészetterapeuta októberi csoportja, amely a képzőművészeti terápia eszközeit hívja segítségül az inspiráló múzeumi közeg békés estéi során.

•••
INFORMÁCIÓK A PROGRAMRÓL:

IDŐPONTOK:
1. alkalom: október 11. (kedd) 18:00-21:00
A csoportfolyamat miatt a legjobb, ha mindegyik alkalmon részt veszel, így tudod a legtöbbet kivenni a terápiából, így tudsz majd a legjobban gazdagodni.

A további időpontok:

  • október 18. (kedd) 18:00-21:00
  • október 25. (kedd) 18:00-21:00
  • november 3. (csütörtök) 18:00-21:00

BÉRLET:
A négyalkalmas bérlet ára: 14.990 Ft

Felhívjuk figyelmedet, hogy a programra kizárólag bérlet váltható! A bérleteket csak online lehet megvásárolni, helyszíni jegyváltásra nincs lehetőség.

Felhívjuk figyelmedet, hogy a művészetterápia zárt csoportos (max. 6 fő), így a október 11-ei alkalomra megalakuló csoport fixen vesz részt az összes alkalmon, a programba becsatlakozni később nem lehet.

--

Kérjük, amennyiben már megvásároltad a jegyedet, töltsd ki ezt az űrlapot! -- https://forms.gle/ob9AN7Hs6Nj4o7oS7
(A kitöltött kérdőíveket csak a csoportot vezető művészetterapeuta látja.)

--
A szervezéssel kapcsolatban a rothmuzeum@eromuvhaz.hu címen érdeklődj, a program tartalmi részével, kérdéseiddel pedig keresheted közvetlenül a csoportot vezető művészetterapeutát, Virágot is, a daroczi.virag@gmail.com címen!

A program szervezői: Róth Miksa Emlékház és Gyűjtemény, Erzsébetváros Önkormányzata

A csoport nem minősül terápiának.

Időpontok

Betöltés...