EN
Női művészetterápia workshop

Női művészetterápia workshop

Róth Miksa Emlékház

Egyéb

Időpontok

Szeretettel hívunk a Róth Miksa Emlékház és Gyűjteményben tartott női művészetterápia workshopra, ahol egy biztonságos, megtartó közegben alkothatsz, hangolódhatsz és együtt készülhetünk az őszi-téli időszakra.

A workshop során az inspiráló környezet rejtett kincseit, tárgyait is felfedezzük, majd az alkotás útján engedjük szabadjára a kezeinket és fantáziánkat, így igazán maradandót alkotunk. Az alkotás öröme már önmagában pozitív hatással bír, s ehhez nem kell sem rajztudás, sem tehetség, csupán csak nyitottság.
A meleg nyarat magunk mögött hagyva, az egyre rövidülő nappalok és a magunkra szentelt idő lehetőséget ad, hogy hangolódjunk és felkészüljünk a ránk váró időszakra.
Ezzel a workshoppal az a célunk, hogy megismerve önmagunkat más szemmel tekintsünk a saját erőforrásainkra.

A program vezetője: Daróczi Virág művészetterapeuta

•••

Maximum létszám: 8 fő
Jegyár: 3.500 Ft/fő
Jegyet kizárólag előre, online lehet váltani.

Kérjük, amennyiben már megvásároltad a jegyedet Daróczi Virág programjára, töltsd ki ezt az űrlapot! - https://forms.gle/U9gVLLUpL1Hd7B3M9
(A kitöltött kérdőíveket csak a csoportot vezető művészetterapeuta látja.)

A szervezéssel kapcsolatban a rothmuzeum@eromuvhaz.hu címen érdeklődj, a program tartalmi részével, kérdéseiddel pedig keresheted közvetlenül a csoportot vezető művészetterapeutát, Virágot is, a daroczi.virag@gmail.com címen!

A workshop nem minősül terápiának.

Az esemény a Múzeumok Őszi Fesztiválja programsorozat része.

Időpontok

Betöltés...