EN
Művészetterápia: zárt csoport // A TERMÉSZET ÜNNEPE

Művészetterápia: zárt csoport // A TERMÉSZET ÜNNEPE

Róth Miksa Emlékház

Bérlet

Időpontok

Májusban a természetet ünnepeljük. A tavasz derekán a természet tele van madárcsicsergéssel, virágzó fákkal és szorgos méhekkel. Májusi művészetterápia csoportunk során mi is ehhez fogunk kapcsolódni, hogy alkalom nyíljon a természethez való kötődés megélésére, megismerésére, belső kertünk felfedezésére és a kreativitásunk kibontakoztatására.

✳︎ Mit jelent számodra a természet?
✳︎ Milyen titkokat rejt?
✳︎ Milyen illatok, hangok és színek kapcsolódnak a természethez?

A csoport négy alkalmán képzeletbeli utazáson veszünk részt, megtapasztaljuk a természetben rejlő csodákat, miközben a múzeum csodás kiállításain is kalandozunk. Alkotásainkhoz Róth Miksa munkáit is használjuk: szecessziós virágmotívumokkal ismerkedünk, izgalmas növényi ornamentikákba feledkezünk majd bele. Asszociációs kártyákkal fedezzük fel a természethez kapcsolódó szimbólumokat és érzéseket, a képzőművészet-terápia eszközeit alkalmazva festünk, rajzolunk, agyagozunk, és kifejezzük magunkat a természet nyelvén is.

Életünk összefonódik az természettel, mégis néha elfelejtkezünk erről. Májusi művészetterápia csoportunk négy alkalmán most megtapasztaljuk, mit és mennyit jelent nekünk a természet, hogy belső természetünkhöz, értékeinkhez is közelebb kerüljünk.

•••

FONTOS INFORMÁCIÓK A PROGRAMRÓL:

IDŐPONTOK

Első alkalom: május 7. (kedd) 18:00-20:30
A csoportfolyamat miatt a legjobb, ha mindegyik alkalmon részt veszel, így tudod a legtöbbet kivenni a terápiából, így tudsz majd a legjobban gazdagodni.

A további időpontok:
✳︎ május 14. (kedd) 18:00-20:30
✳︎ május 21. (kedd) 18:00-20:30
✳︎ május 28. (kedd) 18:00-20:30

JEGYVÁSÁRLÁS

Négyalkalmas bérlet: 20.000 Ft
Bérletet kizárólag előre, online lehet váltani!

Felhívjuk figyelmedet, hogy:
✳︎ a programra kizárólag bérlet váltható!
✳︎ a bérlet mind a négy májusi alkalmon való részvételre jogosít.
✳︎ a művészetterápia zárt csoportos (max. 6 fő), így az első alkalomra megalakuló csoport fixen vesz részt az összes alkalmon, a programba becsatlakozni később nem lehet.
✳︎ a bérleteket csak online lehet megvásárolni, helyszíni jegyváltásra nincs lehetőség.

•••

❗ Kérjük, amennyiben jelentkezel a csoportra, és megvásároltad a bérletedet, töltsd ki ezt az űrlapot! - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScl4L1ztqjXWE3gAdtpCWGivAVEwReF4KAyPxhRlSJobxfh-g/viewform

(A kitöltött kérdőíveket csak a csoportot vezető művészetterapeuta látja.)

•••

A szervezéssel kapcsolatban a rothmuzeum@eromuvhaz.hu címen érdeklődj, a program tartalmi részével, kérdéseiddel pedig keresheted közvetlenül a csoportot vezető művészetterapeutát, Virágot is, a daroczi.virag@gmail.com címen!

A csoport nem minősül terápiának.

Időpontok

Róth Miksa Emlékház
(1078 Budapest Nefelejcs u. 26.)
2024.05.07. | 18:00

Betöltés...